cnVision.

Trådlösa länkar för Video & CCTV


När du behöver ansluta en övervakningskamera 
cnVision ger dig en säker trådlös anslutning

Vilka kameror fungerar?

cnVision fungerar med alla IP-kameror på marknaden.
Det är ett prisvärt system som ger nödvändig bandbredd för att sända affärskritisk video trådlöst.

cnVision Hub och klienter stöder ONVIF och därför kan kameror med ONVIF upptäckas och videoströmmen visas i Hub / Client administrationen i VMS systemet för vidare övervakning.

Exempel på kameror som har stöd:

Axis | Alhua | Hikvision | Avigilon | Panasonic | Mobotix | Vivotek | Hanwha

Exempel på VMS (Video Management Systems) som har stöd:

Axis | Milestone | Networkoptix | Wisenet | Avigilon | Genetec | Digifort
cnVision enheter

Hubbar                                                                        Klienter

Hub 360r

upp till 1,6 Km

Hub FLEXr

upp till 8 km

Client MAXr

Lång

Client MINI

Mellan

Client MICRO

Kort

Hub FLEXr behöver extern antenn

OMNI
DIRECTIONAL

360º
Kort täckning

90º 
SECTOR

90º/120º
Lång täckning

RF-ELEMENTS
HORN

45º – 60º
Smal täckning 


Att välja enheter.

Ska du ansluta 1 kamera?
Välj två klienter för att ansluta från punkt A till punkt B
Ska du ansluta flera kameror?
Välj en Hubb och så många klienter som behövs.


Hur fungerar installationen?

cnVision erbjuder ett kostnadsfritt program (Companion)
för installation av valda hubbar och klienter

Att komma igång...

Se videon där vi visar hur man installerar Hubbar och Klienter. Vill du läsa mer besöker du vårt forum och söker fram relevant information. Klicka på ladda ner för att skapa ett konto och ladda ner cnVision Campanion.

Här finns mer information

För detaljerad information rekommenderar vi att ladda ner användarguiden.

7 frågor om cnVision

Byggt för videoövervakning: CCTV-marknaden efterfrågar lösningar som är säkra, pålitliga och förutsägbara; Cambium Networks erbjuder en trådlös anslutningsplattform utformad för att möta kraven på videoövervakning. Sakid Ahmed, chef för ePMP & cnVision Business, delar sina tankar om den nya radiolänklösningen och fördelarna med den.


Vad är cnVision och hur passar det in i Cambium Networks portfölj? cnVision är Cambium Networks nya linje av trådlösa backhaul-produkter som är specialdesignade för videoövervakningsmarknaden. Denna produktlinje skapades med avsikt att vara kostnadseffektiv och förutsägbar i prestanda med rätt blandning av funktioner som integreras smidigt i CCTV-utrymmet. På grund av sin trådlösa natur passar cnVision perfekt in i Cambium Networks-portföljen. Den utnyttjar den starka trådlösa potföljen av produkter från Cambium Networks för att skapa en CCTV-centrerad lösning.


Vad är det som gör dessa produkter helt unika? Till skillnad från andra generiska trådlösa produkter är cnVision designad från grunden med CCTV-marknaden i åtanke. Den bygger på branschens mest robusta trådlösa plattform med unika funktioner som ONVIF (Open Network Video Interface Forum) -klienter och VMS (video management software) -integration. Dessutom tar cnVision bort trådlöshetens komplexitet genom att erbjuda ett lättanvänt planeringsverktyg som passar CCTV-installatören.


Vilka är de viktigaste kunderna för cnVision och vilka är deras behov? Nyckelkunder för cnVision är integratörer i alla former och storlekar. Cambium Networks avser att möta deras behov genom att leverera ett kostnadseffektivt, men pålitligt och förutsägbart, trådlöst alternativ till fiber- och kopparinstallationer. Det är viktigt att lösningar kan integreras med sina kameror, varför cnVision är ONVIF-kompatibel. cnVision-produkter kan upptäcka och visa kameramodeller och systeminformation, vilket kan användas för felsökning av ett uppkommet problem.

"Var du än behöver en övervakningskamera - fixar cnvision trådlös överföring till en lägre kostnad än att gräva ner en ny förbindelse"


Vilka kostnader ska kunder planera för när de distribuerar cnVision? Priserna sträcker sig från 4500 Kr för enklaste Punkt till punkt länken med två Cient Micro. Dessa kostnader är väldigt låga i förhållande till nedgrävda trådbundna alternativ.


Vad kan du säga om tillförlitligheten hos cnVision? Denna lösning är mycket stabil i sitt stöd för verksamhetskritiska implementeringar. cnVision är mycket motståndskraftig mot störningar och har en inbyggd mekanism för överföring av paket som säkerställer att kritisk video levereras. Den trådlösa överföringsalgoritmen är optimerad för video; Vi vill att prestationen ska vara förutsägbar för att möjliggöra en så konsekvent upplevelse som möjligt.


Vilka säkerhetsrutiner innehåller cnVision? Säkerhet är avgörande viktigt för trådlösa videoströmmar för videokameror. För att garantera säkerheten för integratörens video, innehåller cnVision proprietärt over-the-air-protokoll som förbättrar protokollsäkerhet, datakryptering via AES128 eller alternativt AES256b-bit, användaråtkomstsäkerhet med olika inloggningsbehörigheter, HTTPS och radieverifiering.Vad gör Cambium Networks för att erbjuda support? Cambium Networks erbjuder support 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan för att nätverk ska fungera konsekvent och effektivt. Support erbjuds via telefon, e-post och online-forumet för Cambium Networks Community. Dessutom erbjuder vi tre års garanti på cnVision för att säkerställa att integratorer täcks av Cambium Networks. cnVision är också kompatibelt med Cambium Networks planerings- och provisioneringsverktyg, vilket gör att implementeringar enkelt kan hanteras.Hur kan vi hjälpa dig?

Besök vår butik för att beställa produkterna eller kontakta oss så hjälper vi dig skräddarsy en lösning!