Smart uppkoppling av lokaler

|11/11, 2021

Smart uppkoppling av lokaler

Vi erbjuder ett berett utbud av produkter för butiker. Här går vi igenom några av de många tillämpningar man kan använda produkter till. Våra leverantörer är handplockade och ligger i framkant i teknikutveckling och erbjuder kvalitetsprodukter till ett pris som förvånar! 

Kameraövervakning


För att förebygga stölder och för allas trygghet erbjuder vi smarta kameror med AI. Kameran kan fokusera enbart på människor och reagera på beteenden från de som rör sig i lokalen. Vi erbjuder många alternativ till automatisk tolkning av rörelser från människor eller om man vill bevaka föremål och områden. Vår starka rekommendation är att spela in allt som sker i lokalen. Inspelningarna kan sparas på flera ställen och efter det säkerhetsbehov som finns för just din lokal. Övervakningsskärmar kan kopplas till inspelningsutrustningen för att visa vad som händer i lokalen på anpassningsbara skärmbilder. Önskar man komma åt att se sin lokal erbjuder vi mobilapp med kostnadsfri molntjänst för att smidigt kunna se lokalen i realtid men också se historiska inspelningar och hantera larm.

Våra kameror har inga licenser med löpande kostnader och köps efter behov för att täcka hela lokalen.

Vi har kameror för alla typer av områden. Inomhus och utomhus, panorama eller patrullerande.
Här kan du bläddra bland våra kameror >> 


Uppkopplade mätpunkter i alla dina kylutrymmen


Med hjälp av IoT kan vi erbjuda uppkoppling av mätpunkter i din lokal. Placera exempelvis vår trådlösa temperaturmätare i dina kyl- och frysdiskar, bänkar med kyllådor, kyl- och frysrum. Detta ger dig full koll på att rätt temperatur hålls på dina varor för att säkerställa att inget går förlorat om något inträffar med din utrustning. Sensorerna kopplas mot en gateway som ansluts mot en molntjänst där du enkelt kan hantera triggers för att reagera på för stora temperaturskillnader. Allt lagras och du uppfyller de krav som ställs på temperaturer för olika livsmedel. Alla våra sensorer har stöd för LoRaWAN vilket säkerställer din uppkoppling mot en gateway. Sensorerna har upp till 10 års batteritid.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt molntjänst för dina behov >>

Här kan du bläddra mellan våra sensorer >>


Trådlösa datanät


När du ska installera kameror på ex. parkeringen eller runt inhägnader saknas som regel kablage och skapar en krånglig installation. Därför erbjuder vi trådlösa radiolänkar specialbyggda för att strömma bild från övervakningskameror. Anslut din antenn till ett strömuttag och sänd bilden säkert och trådlöst i luften. Din installation går smidigt utan att gräva ner kablar och få stora återställningskostnader som följd.

Läs mer om våra luftburna videolänkar >>


Trådlöst Wi-Fi

Passa på att skapa ett bra nätverk för dina uppkopplade inveteringsverktyg och övrig wifi-uppkopplad utrustning i butiken eller restaurangen. Erbjud dina besökare uppkoppling via gästnät inomhus eller utomhus. Vi erbjuder färdiga portaler med många smarta inloggningsalternativ. Vi har allt inom trådlösa nätverk inom den senaste tekniken. Våra basstationer ger snabba uppkopplingar där det ställs stora krav på kvalitet och funktion. Det är stor skillnad på basstationer så ta hjälp av någon av våra partners för att bygga ett trådlöst nätverk som fungerar.

Läs mer om våra produkter här >>