Ahlsell och Nordic Platinum Network tecknar samarbetsavtal inom IoT

|3/02, 2022

Ahlsell och Nordic Platinum Network tecknar samarbetsavtal inom IoT

Den svenska värdeadderande distributören Nordic Platinum Network har ingått ett strategiskt samarbete inom IoT-området (Internet of Things) med Ahlsell. Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Ahlsell är verksamt på marknaderna i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Polen. 

Nordic Platinum Network ska som distributör av Milesight IoT-produkter förse Ahlsell med produkter, stöd och kunskap, och Ahlsell kommer att marknadsföra dessa IoT-produkter av hög kvalitet, för att möjliggöra effektiva lösningar för fastighetsbolag, kommuner, industri och nätägare, som spar arbete, installationskostnader, driftkostnader, och inte minst miljön. 

Stefan Frisenfelt är försäljningschef på Nordic Platinum Network: ”Det är fantastiskt spännande att få inleda detta strategiska samarbete med Ahlsell, där vi ser att vi har gemensamma värderingar vad gäller kundnyttan. Att få möjligheten att nå ut med våra lösningar tillsammans med Ahlsells stora och etablerade organisation är oerhört viktigt, och timingen känns helt rätt”.

Johan Wåhlén, Marknadschef på Ahlsell: ”Rätt partners och kvalitativa produkter är ett måste för oss som ledande distributör i den utveckling samhället och marknaden kräver. Vi är mycket glada att tillsammans med Nordic Platinum Network kunna erbjuda våra kunder ett sortiment och kunskap som ligger helt rätt i tiden”

För mer information kontakta:

Nordic Platinum Network AB
Stefan Frisenfelt, Försäljningschef: 010-424 10 08
[email protected]

Ahlsell Sverige AB
Johan Wåhlén, Marknadschef – Mobile telecom & IoT: 0586-200 223
[email protected]