Milesight nytt varumärke

|21/01, 2021

Milesight nytt varumärke

Nordic Platinum Network AB (NPN) lanserar nu säkerhet som ett nytt produktområde.

I samband med detta vill jag passa på att presentera Milesight som valt NPN som svensk distributör.

Samarbetet innebär att NPN kommer att marknadsföra Milesights hela produktsortiment på den svenska marknaden.

Milesight, som grundades 2011, är ett högteknologiskt företag som specialiserar sig på design och tillverkning av prisvinnande övervakningslösningar med överlägsen bildkvalitet, exceptionell flexibilitet och tillförlitlighet för den globala marknaden. Milesight marknadsför sina produkter genom ett världsomspännande nätverk av distributörer och återförsäljare, och erbjuder utmärkta tjänster före / efter försäljning.

Milesight är ca 170 medarbetare och 50 % av dom arbetar på R&D avdelningen. Man har egen utveckling av avancerade programvaror för analys och åtgärd utifrån händelser framför en kamera.

Extra intressant just nu med anledning av Covid19 är att man i kamerans programvara inkluderat funktioner för butiker och allmänna lokaler som automatiskt hjälper till att hålla koll på hur många människor som vistas samtidigt i en lokal.

Sortimentet av övervakningskameror och nätverksinspelare är väl uppdelat i olika kategorier av behov och riktar sig först och främst till företagsmarknaden. Produkternas målgrupp har höga krav på funktionalitet och kvalitet vilket passar väl i linje med våra övriga produkter.

NPN kommer utöver försäljning till återförsäljare att ansvara för svensk support och utbildningar till partners och återförsäljare.

Läs mer här:

En övergripande presentation om Milesights produkter >>

Milesights hemsida >>

Pressrelease >>